Image Alt

Werkwijze

Werkwijze van Prevoologie.

Samen geven we jullie huwelijksdag de mooiste start van jullie nieuwe leven.

1
Kennismaken

Jullie denken erover na om mij als jullie BABS te nemen. Na ons eerste contact gaan we samen met een drankje erbij ergens in onze mooie regio verder in gesprek. Ik luister naar jullie verhaal, ideeën en wensen. Jullie leren mij iets beter kennen als persoon en hoe enthousiast en open ik ben. Kijken of de klik er echt is om samen jullie huwelijksdag de mooiste start van jullie nieuwe leven te geven.

2
Opdracht

Voelen jullie de klik dan leg ik jullie huwelijksdatum vast in mijn agenda en gaan we samen aan de slag. Spannend!

3
Speech

Met jullie input én misschien die van anderen begin ik vol enthousiasme aan jullie speech te schrijven, luchtig, persoonlijk en vol liefde.

4
Design

In de tijd tot de grote dag blijven we in contact. Jullie zijn druk met de voorbereidingen en ik stem af met jullie ceremoniemeester en ben ik heel nieuwsgierig naar jullie trouwlocatie.

5
Nog even

Twee weken voor het zover is spreken we alles nog eens met elkaar door. Jullie kunnen me altijd benaderen voor nog een vraagje of advies. Ontspan, het is bijna allemaal geregeld.

6
Ceremonie

Ruim op tijd ben ik op jullie huwelijksdag aanwezig om mijn voorbereiding te doen en eventueel met de ceremoniemeester nog wat puntjes op de i te zetten. Nog heel even en dan zie ik jullie stralende gezichten. Het enige wat jullie nog hoeven te doen is genieten en JA zeggen.

Hamerstraat 105, 6411 CV Heerlen
+31 (0)6 103 234 90
[email protected]